5 gezonde redenen
om  lid te worden.  

  • 2-wekelijkse SelfCare Club News
  • Toegang tot online coaching
  • Korting op Self-Care Club-events
  • Korting op Self-Care Essentials  

Word vandaag lid.

Samen zijn we sterker en gezonder.

Schrijf je gratis in voor de Self-Care Club
en ervaar de innerlijke rust en de energie die de Self-Care Lifestyle je geeft.

Via onze 2-wekelijkse Self-Care Times krijg je self-care reminders, we geven je regelmatig toegang tot Self-Care Exercises, je krijgt kortingen op Self-Care Essentials en Self-Care Club Events en je krijgt toegang tot onze private Self-Care Club op Facebook waar je inspiratie vindt om beter voor jezelf te zorgen en anderen kunt inspireren om beter voor zichzelf te zorgen.

Maak vrienden en deel je ideeën en dagelijkse uitdagingen en ervaringen, probeer onze self-care experimenten en investeer zo in je persoonlijke groei.

Onze coaches helpen je verder.

Goedele Leyssen

Alice Avery

Martine Prenen

Mulamba Van den Hende

5 gezonde redenen
om  lid te worden.  

  • 2-wekelijkse Self-Care Club News 
  • Toegang tot de private Facebook groep
  • Korting op Self-Care Club-events
  • Korting op Self-Care Essentials  

Word vandaag lid.

RECENTE BLOGS

Ontmoet Goedele

Ik ben Goedele, auteur, spreker, yoga- en meditatietrainer, voedingsdeskundige, aromatherapie expert en anti-burnout coach.

In een vorig leven als lifestyle journalist sliep ik te weinig, werkte ik te hard, at ik erg ongezond, dronk ik te veel champagne en reisde ik meer dan goed voor me was. In 2008 liep mijn huwelijk op de klippen en was ik plots een single mama. Mijn leven maakte een ommezwaai toen ik naar India gestuurd werd voor een artikel en yoga en meditatie ontdekte.

Ik werd zelf een yoga- en meditatie trainer en gaf in 2012 mijn job bij het magazine op om workshops en lezingen te geven en les te geven op festivals en events. Tussen 2014 en 2019 publiceerde ik 4 boeken (Boost, Balans, MoodFood en De Wellness Formule) en volgde ik een opleiding tot holistisch voedingsdeskundige. 

Ontdek haar coachingprogrammas