Natuurlijke balans

Prikkelbaar? Boost je serotonine

Kamp je door mentale vermoeidheid met stress, spanning en een negatieve stemming? Ben je daardoor prikkelbaar en humeurig?


Ontdek in dit artikel:

De invloed van serotonine op je stemming?

Hoe natuurlijk ondersteunen?

Pak het praktisch aan

De rol van serotonine op je humeur?

Serotonine, ook wel gelukshormoon genoemd, is een neurotransmitter die een grote rol speelt in jouw gemoedstoestand. Dit ‘geluksstofje’ geeft een signaal van geluksgevoelens en welbevinden door aan je de hersenen. Hierdoor voel je je zelfverzekerd, ben je sociaal en heb je een gezonde eetlust. Het draagt ook bij aan een goede nachtrust.

Een tekort aan serotonine kan leiden tot neerslachtige gevoelens, slaapproblemen, vermoeidheid, suikerdrang én prikkelbaarheid.

Serotonine maken we zelf aan maar het niveau in onze hersenen kan dalen door een combinatie van ongezonde voeding, stress en hormonale schommelingen.

Hoe pak ik het natuurlijk aan?

Ons lichaam maakt serotonine zelf aan.

De aanmaak productie wordt verstoord of afgeremd door stress en/of slaaptekort. Gezonde voeding, voldoende beweging en zonlicht daarentegen zijn essentieel om om je serotonine-niveau op peil te houden. Een puur, gebalanceerd en gevarieerd dieet met veel eiwitten, vitamine B3 en magnesium is dé manier voor een langdurig, gelukkig gevoel.

Voel jij dat je toch uit balans raakt? Dan kunnen natuurlijke extracten, zoals ashwagandha,saffraan en rhodiola helpen om je serotonine-niveau op peil te houden.

Ontdek de weg naar een natuurlijk serotonine-peil

Natuurlijke serotonine boosters

De natuur biedt ons enkele planten-extracten die ons kunnen begeleiden bij overmatige stress, spanning en sombere stemming. Elk kunnen een effectieve rol spelen bij het milderen van specifieke klachten.

saffraan.webp

Saffraan

Saffraan vertraagt het gebruik van serotonine, wat resulteert in een verbeterde gemoedstoestand en vermindering van angstige en neerslachtige gevoelens.

Ashwagandha

Ashwagandha reguleert cortisol, het stresshormoon, waardoor het serotoninegehalte in balans blijft en een gevoel van kalmte en welzijn wordt bevorderd.

Rhodiola.webp

Rhodiola

Rhodiola stabiliseert zowel dopamine als serotonine, waardoor vermoeidheid wordt bestreden en het humeur wordt verbeterd, wat resulteert in verhoogde energie en mentale veerkracht.

Pak het praktisch aan

Nu je weet dat er natuurlijke extracten zijn die je kunnen ondersteunen vraag je je waarschijnlijk af hoe je dit nu praktisch aanpakt. Ontdek Mood Rise die deze extracten én meer bundelt in één unieke fromule.

Meest gekozen

Mood Rise - Startkuur

€79,80€71,90€1,20/dag

Ervaar het volledige effect

2-maandpakket

Startkuur bestellen
230822_MoodRise_2160-2160 copy.webp

Mood Rise - Testset

€39,90€1,33/dag

Test de eerste effecten

1-maandpakket

Testset bestellen
Beste waarde

Mood Rise - Volledige kuur

€119,70€95,70€1,06/dag

Verander je gevoel compleet

3-maandpakket

Volledige kuur bestellen

Wat zeggen gebruikers

Duizenden klanten halen elke dag voordeel uit Mood Rise.