Inge Delva

Onze menopauzecoach Inge is een klankbord voor alle levensvragen die met de (peri)menopauze te maken hebben. Of het nu gaat om aanvaarden dat je lichaam verandert, je zelfbeeld, je professionele functioneren, een gebrek aan energie, slaapproblemen of stress: Inge is graag je wegwijzer in deze uitdagende levensfase.
De menopauze is een (doorgaans) natuurlijke transitie in het leven van elke vrouw, die soms lastige symptomen met zich meebrengt. De kracht van kruiden kan je hierin gelukkig ondersteunen.

Je kan bij haar terecht voor :

Advies over je lifestyle

Waarom verandert je vertering in de (peri)menopauze? Waarom is goed slapen zo essentieel? Hoe beweeg je best in je (peri)menopauze? Welke impact heeft stress op je
symptomen? En vooral: wat kan je daaraan doen? Tijdens menopauzecoaching helpt Inge je op weg.

Levensvragen

Vind je het moeilijk om met de veranderingen in je lichaam om te gaan? Stel je plots alles in vraag,
van je werk tot je relatie en zelfs de zin van je leven? Inge is graag een klankbord. Tijdens menopauzecoaching helpt ze je helderheid te brengen in wat er speelt.

Een unieke retreat voor vrouwen in de (peri)menopauze

Eén keer per jaar organiseert Inge een unieke retreat voorbehouden voor vrouwen in de (peri)menopauze. Lees: een magische week waarin zorg voor jou vooropstaat. En dat op alle vlakken: van  voeding over beweging tot heel veel rust en ontspanning.

Maak een afspraak

Kan je wel een wegwijzer gebruiken in je (peri)menopauze? Neem dan contact op met Inge.
Tijdens een korte kennismaking vertelt ze je alles over menopauzecoaching.
Daarna kan je – als je dat wenst – samen aan de slag.

Contacteer Inge