5 redenen waarom Pure Cycle zorgt voor vrouwelijk evenwicht

PMS, hormonale schommelingen en spijsverteringsproblemen zijn uitdagingen waar veel vrouwen last van hebben. Pure Cycle combineerd traditionele kennis met wetenschap om jouw hormonen in balans te brengen.

1

Met Pure Cycle krijg je een krachtige mix van 9 hoogwaardige ingrediënten die samenwerken om je hormonen in balans te brengen. Zeg vaarwel tegen hormonale schommelingen en verwelkom een stabiele gezondheid.

Optimaliseer je hormonen

2

Dankzij de natuurlijke ingrediënten, waaronder magnesium, vitamine B6 en Monnikspeper, verlichten je menstruatieklachten.

Comfort Tijdens (Pre)Menstruatie

"Opmerkelijk minder last van hoofdpijn en vermoeidheid tijdens mijn menstruatie na enkele weken."

Marthe

3

Venkel en hop staan er op gekend een positieve invloed te hebben op het spijsverteringsstelsel, waardoor het opgeblazen gevoel sterk afneemt.

Vermindert opgeblazen gevoel

4

De ingrediënten in Pure Cycle ondersteunen een regelmatige cyclus, zodat je meer controle hebt over je lichaam en je welzijn.

Optimaliseer je cyclus

"Nadat ik 2 jaar geleden de diagnose kreeg van endometriose heb ik verschillende hormonale behandelingen geprobeerd. Niks leverde het gewenste resultaat op. Pure Cycle is voor mij een echte redding. Mijn krampen en opgeblazen gevoel zijn sterk verminderd alsook mijn gewicht ziet hier absoluut niet van af." - Kaat V.

Kaat V.

5

Hop en venkel werken in op je zenuwstelsel en gemoedstoestand, waardoor je minder prikkelbaar bent en meer innerlijke rust ervaart.

Ondersteunt een kalme geest