Jill Van der Biest - 18 februari 2022

Angstgevoelens?
4 natuurlijke remedies die helpen.

Angstgevoelens hebben we allemaal. Op zich zijn ze normaal en hebben een essentiële rol in ons functioneren. Ze worden een probleem wanneer ze onze levenskwaliteit negatief gaan beïnvloeden. Met de corona-crisis, financiële en geopolitieke spanningen erbovenop kampen steeds meer onder ons met intensere gevoelens van angst, in combinatie met stress en zwaarmoedigheid.

Welke natuurlijke remedies bestaan er? We geven een overzicht. 

Saffraan

Er bestaat heel wat wetenschappelijk onderbouw voor de werking van saffraan-extract bij zwaarmoedigheid, somber humeur en angstgevoelens. De actieve stoffen in saffraan (crocine en saffranal) gaan de neurotransmitters serotonine, dopamine en GABA positief beinvloeden.

Deze 3 neurotransmitters blijven dankzij saffraan langer actief in de hersenen en gaan zo een positief humeur en een natuurlijk ontspannen gevoel bevorderen. Het brengt het brein tot rust en zorgt voor minder piekeren. Daarom wordt saffraan ook wel de 'mood booster' genoemd.

Optimaal is de inname van 30mg saffraan-extract per dag.

Ashwagandha

Ashwagandha is een sterke strijder tegen symptomen van angst en stress. Deze adaptogene plant helpt het cortisol-niveau te verlagen.

Cortisol is het stresshormoon dat aangemaakt wordt in de bijnieren. Bij een overdaad aan stressvolle situaties kan een teveel aan cortisol leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, concentratieverlies, vermoeidheid, …

Rhodiola

Rhodiola groeit in de koude streken van Europa en Azïe. Als adaptogene plant heeft hij een bestudeerde werking op mentale gezondheid en wordt hij vaak ingezet als natuurlijk anti-depressiva. Maar ook bij structurele angstgevoelens wordt hij ingezet. De actieve stoffen rosavines en salidroside helpen het lichaam en het brein zich aan te passen aan stressvolle situaties. 

Rhodiola rosea bestrijdt vermoeidheid en futloosheid en stimuleert je uithoudingsvermogen zodat je goed kan presteren op je werk en tijdens het sporten. 

Magnesium

Magnesium speelt een belangrijke rol voor vele lichaamsfuncties. Ook bij stress en angstgevoelens heeft magnesium zijn rol. Het laat het brein beter werken en zorgt dat de neurotransmitters in balans blijven. Chocolade zit boordevol magnesium. Geen wonder dat je er in stressvolle periodes naar grijpt…. Het mineraal is echter niet zo makkelijk opneembaar via voeding. Stress zorgt er bovendien dat magnesium sneller verbruikt wordt in je lichaam. Uit studies blijkt dat 80% van de bevolking een tekort heeft aan magnesium. 

Ervaar zelf de werking 

Heb je zelf last van angstgevoelens? Pieker je je suf? Maakt het je neerslachtig? Ontdek de werking van deze natuurlijke remedies dankzij de complete Mood Rise-formule.

Mood Rise is een 100% natuurlijk supplement op basis van saffraan-extract, ashwagandha, rhodiola en magnesium. Daarnaast bevat Mood Rise ook vitamine D, vitamine B1,B2,B3,B6,B12 en foliumzuur voor meer mentale energie, stressweerstand en een positief humeur

Deze natuurlijke, vegan formule werd samengesteld door experts en is geschikt voor langdurig gebruik.

Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise
Mood Rise

Mood Rise

€39,90

De natuurlijke oplossing bij stress, spanning en somber humeur.

Draagt bij tot een positieve stemming*
Ondersteunt het emotioneel evenwicht*
Bevordert stressweerstand**
Vermindert vermoeidheid**
Bevordert mentale energie***

Bestel nu met 10% korting met actiecode 'WELKOM10'

Aanbiedingen

Waarom  Vitasonar?

Onze supplementen bevatten geen dierlijke producten. 

Onze supplementen maken gebruik van gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 

Onze supplementen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen GMO's , gluten of artificiële kleurstoffen.