Jill Van der Biest - 16 juli 2021

Ken jij de link tussen goed slapen en een stralende huid?

Het is een misvatting dat je huid 's nachts in ruststand gaat. Uit onderzoek blijkt dat de huid 's nachts hyperactief is. Wanneer ons lichaam in rustmodus draait het herstel-en vernieuwingsproces van de huid op volle toeren. We moeten dan de kans grijpen om onze huid maximaal daarbij te helpen.

Wat gebeurt er 's nachts met je huid ?

Vanaf het stadium van de lichte slaap verhoogt de bloeddoorstroming van de huid. Voedingsstoffen worden hierdoor sneller aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Uit onderzoek blijkt ook dat de celvernieuwing en celdeling 's nachts, bij diepe slaap, een hoger tempo aanneemt. Anderzijds verhoogt de afschilfering van de buitenste hoornlaag, die grotendeels uit dode huidcellen bestaat. 

Aanvankelijk wordt onze huidbarrière 's nachts kwetsbaarder door de intensieve celvernieuwing en de actieve circulatie. Er ontstaat vochtverlies wat bijdraagt tot de afvoer van toxines. Door een versnelling van de microcirculatie, de celdeling en de afschilfering brengt de huid zich opnieuw in evenwicht in het latere deel van de nacht.

Conclusie : Het is primordiaal om je huid de nodige voedingsstoffen aan te reiken om dit nachtelijk proces te ondersteunen.

Hoe kan jij je huid 's nachts voeden? 

Diep in de nacht bereikt je celvernieuwing een piek en maakt je huid 3 keer zoveel cellen aan dan normaal. Trakteer je huid op dat moment op voldoende vitaminen en voedingsstoffen zodat je maximaal gebruik maakt van deze fase.

Welke zijn de voedingsstoffen die optimaal zijn voor nachtelijke voeding van binnenuit? We zetten de belangrijkste op een rij : 

Barbadoskers

Barbadoskers of Acerola is een vitamine-bom rijk aan vitamine A en vitamine C. Vitamine A is een graag geziene gast bij huidverzorging omdat het de huidvernieuwing helpt te versnellen. Vitamine C is dan weer essentieel om veroudering van de huid tegen te gaan. Zonder kan de huid geen collageen aanmaken. Daarnaast heeft de vrucht een erg hoog gehalte aan anti-oxidanten die vrije radicalen helpen bekampen en zo een positieve bijdrage leveren aan het iafvoeren van toxines.

Bamboe-extract

Bamboe-extract uit de bladeren en de takken van bamboe is bijzonder rijk aan silicium (of kiezelzuur). Silicium is een hoeksteen voor gezond bindweefsel in het lichaam. Silicium zorgt voor een sterke opbouw van o.a. huid, haar en nagels. 

Selenium

Selenium fungeert als anti-oxidant en beschermt het lichaam voor schadelijke invloeden van buitenaf. Het draagt ook bij tot gezonde haren en nagels

Zink

Zink is een spoorelement dat als onderdeel van een groot aantal enzymen betrokken is bij de stofwisseling. Het speelt zijn rol in de groei en vernieuwing van weefsel. 

Biotine

Biotine of vitamine B8 heb je nodig voor de aanmaak van energie in het lichaam. Het draagt daarnaast ook bij tot een gezonde huid.

Ontdek het nu zelf.

Ervaar nu zelf hoe deze planten, mineralen en vitaminen je huid 's nachts voorzien van de nodige bouwstoffen. Exact op het moment dat het er toe doet.

Beauty Sleep  capsules bevatten alle deze voedingsstoffen van hoge kwaliteit.

Bovendien aangevuld met Citroenmelisse en Passiebloem voor een ondersteuning van een goede nachtrust.

Beauty Sleep

Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep
Beauty Sleep

Passiflore : fleur de la Passion / Cerise de la Barbade / Mélisse / Extrait de bambou / Zinc / Sélénium

Grâce à l’effet relaxant de la passiflore et de la mélisse de Beauty Sleep, vous vous réveillez désormais en pleine forme après une bonne nuit de sommeil. Les troubles du sommeil touchent 1 français sur 3, avec Beauty Sleep, nous avons décidé de vous apporter une solution naturelle. 

Cette formule unique a été développée dans le but d'agir la nuit de façon à non seulement vous aider à mieux dormir mais également avoir une action pour régénérer la peau, les cheveux et les ongles grâce à la cerise de la Barbade, une source naturelle de vitamine C, mais aussi à l’extrait de bambou, au zinc et au sélénium qu’elle contient. 

Beauty Sleep, un complément alimentaire de qualité qui vous permettra de :

 • Détendre votre corps avant d’aller dormir
 • Vous endormir plus facilement
 • Retrouver un sommeil de qualité, sain et réparateur
 • Profiter d'une action régénératrice pour la peau, les ongles et les cheveux

Il s'agit d'une formule aux ingrédients 100% naturels qui ne génère aucun effet d’accoutumance ou de somnolence au réveil.

Conseil d'Utilisation: 1 à 2 capsules par jour 1 heure avant d’aller dormir.

À avaler avec un verre d’eau, accompagnée ou non d’un repas.

Beauty Sleep est un produit indiqué pour les adultes à partir de 18 ans.

Convient aux végans. Sans gluten ni colorants artificiels. Emballage écologique responsable.

  $39.00

  Aanbiedingen

  Waarom kies je voor Vitasonar?

  Onze supplementen bevatten geen dierlijke producten. 

  Onze supplementen maken gebruik van gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. 

  Onze supplementen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen GMO's , gluten of artificiële kleurstoffen.