Julie Bossaert

Onze slaapcoach Julie staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van rust en het verbeteren van je slaap, ongeacht je leeftijd. Slaapgebrek was jarenlang her middle name, tot ze ontdekte dat slapen een kunst is die je kan leren. Haar avontuur begon als een persoonlijke zoektocht naar meer slaap en evolueerde naar verschillende opleidingen tot slaapcoach voor volwassenen en kinderen. Met haar rugzak vol ervaringen en kennis, begeleid ze nu met veel enthousiasme kindjes en volwassenen naar meer slaapgeluk.
Goed slapen is een vaardigheid die je kan leren, zelfs als slapen al lang moeizaam gaat. Slaapcoaching helpt je de oorzaken te achterhalen en je eigen unieke oplossing te creëren. De juiste natuurlijke supplementen kunnen hierbij een ondersteunende rol spelen.

Je kan bij haar terecht voor :

1 op 1 Slaapcoaching

Opzoek naar het beste traject voor jouw persoonlijke situatie?

Samen met jou bekijkt Julie de triggers die maken dat jij niet goed slaapt en stippel ik een slaaptraject op maat uit. Aan de hand van enkele waardevolle inzichten en handvaten, bouwen we samen terug een gezonde relatie met slaap op.

Het resultaat? Een positieve relatie met slaap, verbeterde slaap én meer energie

Julie's Blog

View all
Vijf eenvoudige stappen naar een betere nachtrust: de 10-3-2-1-0 slaapformule

Vijf eenvoudige stappen naar een betere nachtrust: de 10-3-2-1-0 slaapformule

Voor sommige mensen komt slaap vanzelf, terwijl het voor anderen een noodzaak is om de dag eerst rustig af te bouwen en zo lichaam en geest te helpen ontspannen. De 10-3-2-1-0 slaapformule is een e...

Maak een afspraak

Heb je behoefte aan extra begeleiding opzoek naar slaapgeluk? Neem dan contact op met Julie. Tijdens een kort kennismakingsgesprek vertelt ze je alles over slaapcoaching. Daarna kan je, indien gewenst, samen aan de slag gaan.

Contacteer Julie